Anerbjergvej 27, 6893 Hemmet

Stillingen lyder på 30 timer ugentligt senest pr. 1. august 2022.

Vi forventer:

At du er struktureret og kan planlægge en dag/uge så områderne nås. Selv se behov der måtte være.

En fleksibel medarbejder der forstår, at vi på en travl efterskole kan opleve ændringer i hverdagen og at dette kan medføre ændringer i dagsrytmen. At der kan opstå pludselige behov, som skal prioriteres først.

Frisk på at arbejde på en specialefterskole hvor eleverne har udfordringer og anderledes behov end på en almen efterskole. Dette sætter også sit præg på de fysiske rammer.

Du har lyst til at indgå i et team sammen med køkkenet og Den daglige ledelse, hvor vi sammen løbende planlægger, tilrettelægger og justerer opgaverne i rengøringen.

Sdr. Bork Efterskole er en skole, med et kristent værdigrundlag og dette menneskesyn præger vores hverdag. Vi har plads til 76 elever og er 35 ansatte.

Opgaverne er: Rengøring på skolens fællesområder (klasselokaler, dagligstue, spisesal, lærerværelser, kontor, aula, toiletter ol.) Eleverne gør selv rent på deres værelser, gange og toiletter. I uger eller på dage hvor eleverne har anderledes undervisning eller skoletur kan der være elevområder, som også skal have en grundig omgang rengøring og hvor fælles områderne så nedprioriteres.

Det er også et ønske, at du har ansvaret for skolens grønne planter ude og inde og at du tilser/ordner/fornyer de blomsterkummer og få blomsterbede som skolen har.

Der er ansøgningsfrist torsdag den 16. juni 2022. Der vil være løbende ansættelsessamtaler. Ansøgning fremsendes på mail til info@sdrborkefterskole.dk

Den daglige ledelse

Forstander, Brian Friis Jørgensen og Viceforstander, Pernille Jørgensen